Mr Nikon och jag

Att se naturen genom kameran.

För kallt att fota..

Det går att få helt magiska bilder nu, men jag håller mig inne då jag tycker det är för kallt när termometern visa minus 21. Längtar nu efter Tysslinge och svanarna igen som jag tycker är så kul. Sen Hornborgasjön och tranor. Lika roligt varje år. Sist jag fota nu var nog under julhelgen i minus 19 och det tog sjutton en halv dag att tina upp efter det. Nu får det bli mer måla istället. Det går riktigt bra nu med min abstrakta konst. Det är roligt när man känner sig nöjd själv iallafall, sen är ju konst otroligt personligt i tycke och smak.
Längtar lite nu att få fota, så hoppas det blir lite mer dräglig temperatur ute.

Inlagt 2024-01-07 11:27 | Läst 654 ggr. | Permalink
Åh, nu börjar man längta efter fåglarnas ankomst, men vi hoppar nog över trandansen i år. Fina bilder från ditt arkiv.
Ja, det har varit lite väl kyligt nu. Jättevackert ute med all snö men det har inte blivit många bilder här, mest bara hemmavid från baksidan.
Målningen för mig har legat i vila men hoppas inspirationen återkommer.
Ing-Marie
Svar från Erkenius 2024-01-08 05:09
Tack Ing-Marie! Målningen har vari perfekt att ägna sig åt i när det blev så kallt. Men visst är det fint ute och soluppgången blir inte så tidig. Mvh Nina
Håller med om att det är i kallaste laget men det ska bli varmare till veckan. Jag ser också fram emot våren men just nu gillar jag snön och det vackert frostiga. Kul att det går bra med ditt målande och då kan du ju passa på nu när det faktiskt är mysigare att sitta inne :-)
Hälsningar Lena
Svar från Erkenius 2024-01-08 05:11
Tack Lena! Alldeles för kallt men otroligt vackert ute, och målningen har varit perfekt att ägna sig åt.



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver