Mr Nikon och jag

Att se naturen genom kameran.

Åska och fyrverkerier..

Igår på kvällen åkte Marianne, Ulf och jag iväg till en myr vid en liten tjärn. Vädret visade att det skulle bli en solig kväll och kändes perfekt att fota sileshår och få lite "bling" av ljuset. Men vädret ville annat. Mörka moln låg över tjärnen och åskan mullrade men vi slapp regnet i alla fall. Sileshår är det roligaste jag vet att fotografera. Så pyttesmå och blir som fyrverkerier på bild, en helt annan värld, alltid lika spännande! Trots mörkret så blev det en jättemysig och sen kväll, vi fick till lite foton ändå.

Inlagt 2023-07-15 15:45 | Läst 637 ggr. | Permalink
Läckert och härlig färgmättnad.
Ettan och trean får extra plus av mig.
//Lola
Låter som en rolig utflykt och bilderna är jättefina! Tur att ni klarade er från regnet, det var riktigt skyfall en halvtimme!
PS Tänker varje gång jag åker upp att jag ska höra av mig till dig och Marianne men det blir inte av, jag är för trött och har fullt upp att hålla rätt på mig själv :-), hälsningar/ Björn
Sileshår är verkligen roliga och här visar du fina exempel på hur spännande bilder det kan bli. Kul att du varit ute med Marianne och Ulf. Har de fortfarande hunden kvar?
Hälsningar Lena
Vackert, fina mustiga färger med bling
Utsökta bilder på sileshår! Ljuset och färgerna gör att det känns som att jag får titta in i en alldeles speciell sagovärld.
Hälsningar Sven
Ja, det är bling! två och tre bäst, måste förstoras.
Grymt fina bilder Nina. Fin lyster i dem :)
Vackra bilder på sileshåren.
Dom "orediga" med mycket bling faller mig mest i smaken.
Längesedan jag fotade dessa, beror nog mest på bekvämlighet, inte allt för enkelt att få till rätt vinkel.
Ing-Marie



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver