Mr Nikon och jag

Att se naturen genom kameran.

Min första utställning...Söderbärke.

Min första utställning i församlingslokalen vid kyrka i Söderbärke. Vilken fantastik dag! Har inte alls mått bra senaste tiden men vaknade 06 och mådde perfekt och pricka in dagen hur bra som helst. I torsdags träffades vi, jag Björn  Khalad Thundal,  Marianne Bengtsson Rosande och Jonas Engstrand för att förbereda våra tavlor inför utställningen. Så roligt att få träffa dem och se deras fantastiska tavlor! Underbara människor med otrolig talang!


Jag visade 5 lokala motiv som blev väldigt uppskattade, och fick höra besökarnas historia bakom mina motiv. Så spännande!


Björn Khalad Thundal pratar med besökare och visade upp fantastiska bilder. Är imponerad av hela hans personlighet och han skriver dessutom helt fantastiskt. Vi två åkte sedan och kikade på ställen som några av hans motiv var fotade på. Fikade sedan och hade givande intressanta samtal. En klok, ödmjuk fin man.


Jonas Engstrands tavlor beundrades, helt fantastiska, han har riktig känsla i sina bilder!


Min favorit av Björns bilder blev höstbjörkarna.


Marianne Bengtsson Rosanders bilder är alltid makalösa, och hon saknades av besökarna denna dag då hon inte personligen kunde delta.
Marianne är lite min idol när det gäller Macro fotografering.

Imorgon är dag två av utställningen och ser fram emot morgondagen.

Inlagt 2023-04-08 19:20 | Läst 533 ggr. | Permalink
Va kul med en utställning, lite svårt se dina bilder men gillar iaf bild två från vänster. Håller med dig om Björns björkar
Svar från Erkenius 2023-04-09 07:16
Ja jätteroligt och min första. Alla Björns bilder var helt suveräna! Likaså Marianne Bengtsson Rosanders och Jonas Engstrand, riktigt duktiga fotografer. Jag ska köra en blogg 2 och visa mina 5 jag hade med mig. Mvh Nina
Vad kul med utställning för er alla :)
Det ser ju ut som riktiga guldkorn till bilder.
Kul att träffa Björn, pratade med honom i telefon i veckan. Mycket trevlig herre!
Svar från Erkenius 2023-04-09 07:19
Björn är en fantastisk man på många sätt, Grym på både att fota och skriva, riktigt kul att få träffa honom. / Mvh Nina
Ser ut att vara vackra alster och vilken trevlig utställning. Jag har många minnen från just Söderbärke också då vi hade landställe där många år. Så vackert litet ställe :)
/Mvh Martin.
Svar från Erkenius 2023-04-09 07:14
Söderbärke är underbart vackert och jag skulle gärna flytta dit. Var hade du ditt sommarställe? Min stuga ligger i Blomsteränget vid Korsheden.
Mvh Nina
rikitikitavi 2023-04-09 08:11
Ja det är fantastiskt :) jag kommer garanterat åka dit snart igen, sedan min mamma gick bort så har jag inte varit tillbaka vilket var ett antal år sedan nu. Hennes aska spriddes i kyrkans minneslund och jag vill tillbaka dit för att hälsa på henne :)
Vi hade en liten söt röd stuga som låg på en skogstomt precis i mellan andra större villor på samma väg som hembyggdsgården om jag inte minns helt fel.
Det var min mammas favorit ställe att åka till på somrarna tillsammans med sin man, men dom började även åka dit andra delar av året under sin pension.
Svar från Erkenius 2023-04-09 17:51
Vad roligt att få höra just din historia. / Mvh Nina
tack för din fina berättelse
/inger
Svar från Erkenius 2023-04-09 17:51
Tack Inger för att du ville läsa. Mvh Nina



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?