Mr Nikon och jag

Att se naturen genom kameran.

Midsommar har kommit och gått

Midsommar har kommit och gått. Det blev en lugn helg med dotter, Marco och Selma. Hunnit jobba en vecka och nedräkningen till semestern har börjat.

För min del har det varit dåligt med fotande. Alldeles för varmt, över 30 grader inne på jobbet och likaså i lgh. Energin och lusten till foto har varit i botten.


Denna helg spenderar jag ensam i lilla stugan så ska ut med Mr Nikon både nu under dagen med lite macro och ICM hade jag tänkt, men även ikväll.

Ikväll ska grannen min ta med mig till någon liten myr (minns inte namnet) och sedan vidare till Vildsvinen, hoppas på lite roliga foton såklart.

Lingon eller blåbärsblom, inte säker på vilket, men gillar att krypa ner bland både lingon och blåbärsris och kika. Macro världen är så spännande!

Inlagt 2022-07-02 11:02 | Läst 742 ggr. | Permalink
Vackert, särskilt 2 och 4. Har man försökt att rådjursäkrat staketet? Man får fotografera tidigt på morgon eller kväll. Det har varit några dagar nu när jag har avbrutit vid 9 pga värmen. Men nu ser det ut som en del moln, regn och blåst
Svar från Erkenius 2022-07-03 11:23
Tack Peter för fin kommentar! Kom igång med foto i helgen igen. I stugan har jag AC och då går det genast lättare Mvh Nina
Så vackert! Skönhet och midsommarstämning, allt i ett.
Svar från Erkenius 2022-07-03 11:24
Tack Stefan för dina fina ord. / Mvh Nina
Underbara bilder som du bjuder på här i detta inlägg, spännande det lät med myren hoppas att du hittar många motiv.
Svar från Erkenius 2022-07-03 11:26
Tack snälla! Kom igång igen i helgen då jag har AC i stugan går allt lättare. Myren var svåråtkomlig så försökte inte ens. Tur nog så hitta jag annat att fota och har haft kul. /Mvh Nina



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?